Producten

Manuele Praktijk Polman is officieel verkooppunt van Biofreeze. Heeft u dus last van pijnlijke spieren of gewrichten ? Moe na een zware sporttraining of intensieve werkdag ? Of wellicht een blessure opgelopen ? Gebruik Biofreeze om pijn snel en langdurig te verlichten.
Tevens heeft Manuele Praktijk Polman een aantal producten in de praktijk die u voordelig kunt aanschaffen. Kijk hieronder voor een overzicht.


cadeaubon Manuele Praktijk Polman

De Massage Cadeaubon van Manuele Praktijk Polman

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau ?
Bestel dan een Massage Cadeaubon bij ons. De waarde op de cadeaubon is vrij invulbaar. Een ontspanningsmassage wordt gegeven vanaf minimaal een half uur. Een leuk cadeau om te geven en te krijgen !

Wilt u meer informatie over de cadeaubon ? Neem vrijblijvend contact op.biofreeze producten tubes

Biofreeze producten : Sporten en bewegen zonder pijn

Manuele Praktijk Polman is officieel verkooppunt van Biofreeze. Heeft u dus last van pijnlijke spieren of gewrichten ? Moe na een zware sporttraining of intensieve werkdag ? Of wellicht een blessure opgelopen ?
Gebruik Biofreeze om pijn snel en langdurig te verlichten.

Voor meer informatie over de producten van Biofreeze neem vrijblijvend contact op.Handboek triggerpoint therapie Clair DaviesHandboek Triggerpoint-therapie Clair Davies € 34,95

Dit boek maakt de informatie uit het 'Trigger Point Manual' ook voor niet-medici toegankelijk en is in Amerika momenteel het meest verkochte boek over pijnbestrijding.
De Nederlandse vertaling verscheen voor het eerst in 2003 als Handboek Triggerpoint-therapie. Inmiddels verschijnt het ieder jaar als herdruk op de markt.

Wilt u meer informatie over dit handboek neem dan vrijblijvend contact op.

MassagebalMassagebal ø 6 cm hard € 2,50 / massagebal ø 6 cm medium € 3,00 / massagebal ø 4,5 cm hard € 2,00

De massagebal is een handig hulpmiddel voor zelfmassage.
In feite is het een soort (grote) stuiterbal in verschillende soorten en maten.
Met de massagebal kan men, door gebruik te maken van het eigen lichaamsgewicht, eenvoudig druk uitoefenen op triggerpoints.

Wilt u meer informatie over de massagebal, neem dan contact met mij op.

VierpootVierpoot € 12,-

De Vierpoot is een massage-hulpmiddel gemaakt van sterk en helder acryl. Door de gladde vorm kan men met de Vierpoot een ontspannende massage door de kleding heen geven. Het kan ook direct op de huid, met olie. Door de vorm kan men precies de juiste druk geven die je triggerpoints nodig hebben.
Hulpmiddel voor kleine of wat grotere plekken, om o.a. vermoeidheid, stijfheid en spierkrampen te verhelpen.

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op.

Thera CaneThera Cane € 55,-

De Thera Cane is een zeer handig hulpmiddel voor zelfmassage waarmee je druk kunt geven op pijnlijke spieren.
Door het unieke ontwerp is het mogelijk om zelfstandig diepe druk te geven op moeilijk te bereiken plaatsen op je lichaam.
De Thera Cane biedt u tijdelijke verlichting bij o.a. spierklachten, stijfheid, gevoeligheid en pijn die door triggerpoints kunnen ontstaan. Hij is door u zelf eenvoudig te gebruiken en geeft verlichting op de plaats waar u dat wilt.

Neem vrijblijvend contact op indien u meer informatie wilt over de Thera Cane

Biofreeze Tube RollerBiofreeze tube of roller € 13,-

De Biofreeze Roller geeft u de mogelijkheid om het product aan te brengen zonder dat het op uw handen komt. Dit is vaak voor senioren de meest gunstige vorm van applicatie omdat het ook op de lastig te bereiken plekken is aan te brengen. Ook tijdens het werk is de Biofreeze Roller eenvoudig te gebruiken.
Naast de werking van Biofreeze zelf, geeft de roller door zijn masserende werking ook extra ondersteuning aan het genezingsproces.

Neem contact op indien u meer informatie wilt over de Biofreeze Roller.

Thera CaneMagnesiumolie in spray flacons van 100 ml (€ 12,-) en 200 ml (€ 16,-)

Manuele Praktijk Polman is een verkooppunt van magnesiumolie van Magnesium & Minerals, Zechstein. Magnesium is een belangrijk bestanddeel voor een goede gezondheid (o.a. voor de energie- en herstelprocessen, spierstelsel !). De magnesiumolie is een 100% natuurlijk product en wordt op de huid gebracht en vervolgens opgenomen door het lichaam.

Wilt u meer informatie over de toepassing van magnesiumolie, neem gerust contact op.

Klantenervaringen

 • Ik ben bij Manuele Praktijk Polman in behandeling voor klachten aan mijn rechter heup en bovenbeen. Na elke behandeling zijn mijn spieren en het heupgewricht voor langere tijd weer soepeler en kan ik weer beter bewegen. Aan mijn linker bovenbeen had ik een pijnlijke spier (triggerpoint) deze is op professionele wijze verholpen met dry needling. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen bij meneer Polman en kan hem dan ook zeer aanbevelen.

  Dinie, Dinxperlo

 • Had al lang last van schouder- en nekklachten. Met een paar behandelingen met massage en triggerpointtherapie waren die zo goed als verdwenen. Sindsdien laat ik me behandelen voor lichte klachten en om zwaardere klachten te voorkomen. Wordt erg prettig, professioneel en vakkundig geholpen. Michael luistert goed en heeft veel passie voor zijn vak.

  Saskia, Zevenaar

 • Ik kampte al enkele jaren met klachten rond mijn bekkengebied en onderrug. Nadat ik bij Manueel Praktijk Polman terecht kwam zijn mijn klachten inmiddels stukken verminderd. Hij geeft ook goede adviezen. Ik kan deze praktijk iedereen aanbevelen. Fijn dat het ook vergoed wordt uit de aanvullende verzekering.

  Natalie, Nieuw-Dijk

 • Al 1,5 jaar had ik klachten aan nek, schouder en arm. Na een aantal dingen geprobeerd te hebben bleef ik toch last houden. Inmiddels ben ik al een paar keer in behandeling geweest met Triggerpoint therapie en dry needling. Het verschil is al enorm !! Een super goede therapeut die echt aandacht voor je klacht heeft !

  Sabine, Nieuw-Dijk

 • Ik heb maanden rondgelopen met klachten in mijn bil en benen. Het 10 km wandelen voor ontspanning werd uiteindelijk een zware inspanning. Michaël luistert goed, onderzoekt, stelt een diagnose en gaat aan de slag met als einddoel: resultaat. De behandelingen heb ik als zeer ontspannend en pijnloos ervaren en werden kundig en met veel respect uitgevoerd. Na de eerste behandeling voelde ik dat Michaël de juiste aanpak had gekozen en de juiste diagnose had gesteld. Ik heb vier triggerpoint behandelingen gehad met heel veel resultaat. Ik loop weer 10 km als echte ontspanning. Ben zeer tevreden: Michaël is een vriendelijke man die openstaat voor een gesprek en net een stapje meer geeft.

  Silvio, Pannerden

 • Ik heb jaren rondgelopen met klachten in mijn schouder en nek, sliep slecht door de pijn en had elke morgen hoofdpijn, tevens gebruikte ik dagelijks pijnstillers. Ik kwam in contact met Michael. Na een uitgebreide intake hebben we 3 doelen gesteld. 1: goede nachtrust, 2. pijn vrij, 3. geen pijnstillers meer gebruiken. Na 5 triggerpoint behandelingen waren onze doelen eigenlijk al bereikt. Ik ga weer met regelmaat voetballen, zwemmen en wandelen. Ben heel tevreden over de aanpak van Michael.

  Bert, Loil (Didam)

 • “Al lange tijd liep ik rond met pijn in mijn heup maar ook met nek en schouderklachten. Had het idee dat het vanzelf wel weer over ging. Dat was echter niet het geval. Via kennissen kwam ik terecht bij Michaël en ik kan nu zeggen dat ik klachtenvrij ben. Het hardlopen heb ik gelukkig na 1 jaar weer op kunnen pakken. Ik heb een aantal triggerpoint behandelingen gehad en na 2 behandelingen waren de klachten al aanzienlijk afgenomen. Ik ben erg positief over de aanpak. Hij pakt niet alleen de klachten aan maar kijkt ook naar het ontstaan ervan. Je wordt bewust gemaakt van je eigen lichaam zodat je klachten beter kunt voorkomen én ook behandelen. Verder is hij een rustige en prettige persoonlijkheid zodat de behandelingen in een ontspannen sfeer plaats vinden”.

  Mirjam uit Didam

 • Ik heb lang rondgelopen met klachten in mijn rug, bil en been. Tot ik uiteindelijk bij de juiste persoon terecht kwam. Na een aantal triggerpoint behandelingen waren de klachten al beduidend minder geworden. Niet alleen mijn rug, bil en been worden behandeld maar ook therapie ter ontspanning. Michaël kijkt verder dan alleen de klachten waarmee je komt, met als gevolg een zeer goed resultaat. Ik ben erg tevreden over de aanpak en de behandeling.

  Hetty, Didam

 • Na veel te lang door te hebben gelopen met pijnklachten in schouders en heup ben ik terecht gekomen bij Michaël Polman. Door middel van triggerpoint therapie met dry needling en massage was ik snel van mijn ergste klachten af. Daarnaast heb ik adviezen gekregen om mijn spieren soepel te houden en zie ik ook het belang van bewegen weer in. Dankzij deze behandelingen voel ik me nu weer soepel en pijnvrij. Ik beveel deze therapie van harte aan.

  Irene, Didam

 • Al een aantal jaren ga ik naar Manuele Praktijk Polman voor klachten aan schouders, nek en rug als gevolg van mijn fysiek zwaar werk als agrariër. Na elke behandeling voelen mijn spieren weer lekker los en kan ik me weer pijnloos bewegen. Nooit verwacht dat ik er zoveel baat bij zou hebben. Hij weet precies de moeilijke plekken aan te pakken en de nodige spanning en pijn weg te masseren. Ben zeker onder de indruk van zijn praktijk en professionele aanpak. Een goede masseur die echt aandacht heeft met waar hij mee bezig is. Zeker aan te raden.

  Sander, Wehl

 • Ik had regelmatig last van nek- en hoofdpijn vooral na het slapen. Had al van alles geprobeerd tot ik in contact kwam met Michaël Polman. Na een uitvoerig gesprek en een duidelijke uitleg is hij met zijn werk begonnen. Na twee behandelingen had ik al praktisch geen problemen meer. Deze behandelingen zet ik voorlopig elke drie weken met veel vertrouwen voort.

  Bart Daals, 's-Heerenberg

 • Ik liep al een tijdje met vage spier- en pijnklachten bij de huisarts. Deze klachten bleven sluimeren, totdat ik in de praktijk van Michaël kwam. Door zijn gerichte aanpak verdwenen deze klachten en voelde ik me snel een stuk prettiger. Michaël is zeer kundig en prettig in de omgang.

  Mirjam, Kilder